Inschrijfformulier in artikel

Inschrijfformulier

INSCHRIJFFORMULIER


Bestuurder


NavigatorIk ga accoord met de deelnamevoorwaarden

Uw inschrijving is pas volledig na betaling van het volledige inschrijfgeld van € 220,-. Het inschrijfgeld kunt u over maken op rekeningnummer: NL 30 ABNA 0562 340 351 ten name van Stichting Classic Gelderlandrit. Een zakelijke inschrijving kost € 400,- (A5-advertentie) of € 500 (A4-advertentie). In het geval van een zakelijke inschrijving, neemt u s.v.p. voor de betaling en uw factuurgegevens contact met ons op.

 
Nieuwsblog

Foto's online bij Bloemendal Fotografie Screen_Shot_09-15-20_at_02.34_PM.PNG

Niko Bloemendal heeft weer foto's gemaakt van de 25e Classic Gelderland. Deze zijn te bekijken en te bestellen via deze link: https://bloemendal-fotografie.nl/classic-gelderlandrit-2020/

Op dit moment zijn er nog een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar!

Jacqueline Zuiderwijk en Jürgen Donders winnen de 24e editie van de Classic Gelderlandrit!

winnaars cgr

Het reglement van de 24e editie is gepubliceerd. U kunt dit downloaden in het menu '24e editie'

Wilt u nog last minute inschrijven? Dit kan tot en met 5 september inschrijven voor de 24e Classic Gelderlandrit. 

Er zijn op 15 september een aantal fotografen actief geweest langs de route van de Classic Gelderlandrit.

Zij hebben veel foto's gemaakt van passeerende equipes en wellicht ook een leuke van u!

Via de onderstaande links gaat u naar de website van de fotografen en kunt u een foto bestellen als u er één graag op vol formaat in uw bezit wilt hebben.

Foto's van Niko Bloemendal

Foto's van Koen Wolters

 

Op 15 september jl. werd de 23e editie van de Classic Gelderlandrit gereden. Ditmaal werd gestart vanuit het Hotel De Roskam in Rheden. De dag begon ontspannen met de ontvangst van de eerste deelnemers om ca. 08:00. Na de documentencontrole konden zij onder het genot van een kop koffie en een plak krentewegge bijpraten met elkaar voor de rally begon. Met 111 equipes was het startveld goed gevuld en beloofde het een spannende strijd in alle klassen te worden.

Vandaag hebben de deelnemers hun acceptatiebrief, met daarin hun starttijd en startnummer, ontvangen.

Ook kunt u de startlijst online inzien. In het hoofdmenu vindt u de link naar de startlijst. Het reglement kunt u downloaden in het menu 'Editie 2018'

Het beloofd weer een aangename en warme dag te worden als ik Carl Verboom oppik voor de routecontrole van de Classic Gelderlandrit. De 23e editie alweer! Ben benieuwd wat Carl van de route vindt.