Inschrijfformulier in artikel

Inschrijfformulier

INSCHRIJFFORMULIER


Bestuurder


NavigatorIk ga accoord met de deelnamevoorwaarden

Uw inschrijving is pas volledig na betaling van het volledige inschrijfgeld van € 220,-. Het inschrijfgeld kunt u over maken op rekeningnummer: NL 30 ABNA 0562 340 351 ten name van Stichting Classic Gelderlandrit. Een zakelijke inschrijving kost € 400,- (A5-advertentie) of € 500 (A4-advertentie). In het geval van een zakelijke inschrijving, neemt u s.v.p. voor de betaling en uw factuurgegevens contact met ons op.

 
Inschrijfgeld

 

 

Je kunt voor een persoonlijke of een zakelijke inschrijving kiezen.

 

Persoonlijke inschrijving:

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 220,00 per equipe:

ongeacht de datum van inschrijving.

Hiervoor ontvangt de deelnemende equipe:

  • een set overzichtelijke routeboeken;
  • alle overige wedstrijdbescheiden;
  • rallyschilden en deurstickers;
  • koffie of thee met versnapering voor de start;
  • een uitstekende en volledig verzorgde lunch;
  • een sparkling ontvangst bij de finish met een hapje;
  • een duidelijke uitleg na afloop van de rally.

 

Zakelijke inschrijving:

Op het inschrijfformulier kunt u ook aangeven of u van een zakelijke inschrijving gebruik wilt maken. Naast de persoonlijke inschrijving plaatsen wij een advertentie in alle routeboeken. U ontvangt na inschrijving een factuur.

Het inschrijfgeld bedraagt per equipe:
 met advertentie op A5 formaat (liggend)    € 400,00
 met advertentie op A4 formaat    € 500,00

 

Advertenties

Deze dienen bij voorkeur in pdf, jpg, png met een resolutie van 300 dpi aangeleverd te worden voor een goede kwaliteit, afmeting A5 formaat: (BxH) 216x153 mm aflopend of A4 formaat: (BxH) 216x303 mm aflopend
De advertentie dient uiterlijk voor 24 augustus 2020 bij ons binnen te zijn. Je kunt deze mailen naar: rallyoffice@gelderlandrit.nl 

 

Betalingsvoorwaarden

U dient het inschrijfgeld over te maken op IBAN nummer: NL 30 ABNA 0562 340 351  (BIC: ABNANL2A) ten name van Stichting Classic Gelderlandrit.

  • vermeld bij uw betaling de naam van de equipe (bestuurder en navigator).

 

Acceptatie en betaling (Covid-19 beperkingen)

Er worden (voorlopig) maximaal 50 equipes tot de start toegelaten tenzij de maatregelen tegen het Covid-19 virus worden versoepeld. Uw inschrijving is pas geaccepteerd na ontvangst van uw betaling. Alle inschrijvingen boven een aantal van 50 worden automatisch op de wachtlijst geplaatst. Hierbij is volgorde van inschrijving bepalend. Deze wachtlijst wordt aangesproken als de maatregelen worden versoepeld en er meer dan 100 personen samen mogen zijn of wanneer er een plek vrij komt. U ontvangt automatisch bericht als er een wijziging optreedt. Wanneer u op de wachtlijst staat en u uiteindelijk niet kunt deelnemen, wordt het inschrijfgeld volledig gerestitueerd.

 

Annulering

Indien u na inschrijving en betaling door omstandigheden niet kunt deelnemen aan de Classic Gelderlandrit wordt het volgende gerestitueerd:
• voor 1 juli 2020: volledige restitutie van het inschrijfgeld.
• van 1 juli tot 21 augustus 2020: restitutie van het inschrijfgeld minus € 100,00 kosten.
• na 21 augustus 2020: geen restitutie. Wel is het mogelijk in dezelfde klasse, zonder extra kosten, een andere equipe in te laten schrijven.